Spreekuur/ huisbezoek – Huisartsenpraktijk Kasbergen – Lunteren
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Kasbergen
Schaepmanstraat 1 6741 WS
Lunteren

Spreekuur/ huisbezoek

De huisarts houdt spreekuur van 8.00 – 10.30 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. De spreekuren zijn uitsluitend volgens afspraak. Als u vroeg belt, kunt uw vrijwel altijd dezelfde dag nog terecht. Bij het maken van de afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw bezoek, om de spoed te kunnen beoordelen en het spreekuur goed te kunnen plannen.

Voor een afspraak wordt 10 minuten gereserveerd. U helpt ons door uw vraag goed voor te bereiden. Als u meer dan één vraag heeft, maakt u dan een dubbele afspraak, dan heeft de huisarts meer tijd voor u.

Terugbelspreekuur

We maken in de praktijk gebruik van een terugbelspreekuur. Als u iets telefonisch met de huisarts wilt bespreken, of uitslagen wilt opvragen, geeft u dit dan voor 11.00 uur aan de assistente door. Zij zal met u afspreken wanneer u door de huisarts wordt teruggebeld. Dit zal doorgaans zijn tussen 12.00 – 13.30 uur en na 16.00 uur.

Huisbezoek

U kunt een huisbezoek aanvragen wanneer u om medische redenen niet naar de praktijk kunt komen. Als het enigszins lukt kunt u beter naar de praktijk komen, omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn.

Wij vragen u om de visites zoveel mogelijk voor 11.00 uur aan te vragen.